Om os

Kreativ efterskole i Sydjylland

Askov Efterskole er en kreativ og rummelig efterskole med 9. og 10. klasse. Vi stræber efter at skabe et trygt miljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at fordybe sig i deres kreative interesse, udvikle sig fagligt og blive en del af et tæt fællesskab.

Vi er en Grundtvig/Koldsk efterskole, hvilket betyder, at vi lægger vægt på den enkelte elevs udvikling og dannelse. Hos os er læring ikke noget, der kun eksisterer i bøgerne; vi ved, at eleverne også lærer af hinanden og af de erfaringer, de gør sig. Derfor har vi fokus på det hele menneske og veksler mellem boglig, kreativ og praktisk undervisning, der klæder vores elever på til videre uddannelse.

 

7 kreative linjefag

Omdrejningspunktet på Askov Efterskole er vores 7 linjefag, der giver eleverne mulighed for at dyrke og udvikle deres kreative interesse. Vi tilbyder:

 

Læs mere om vores værdigrundlag.

Undervisningen

Askov Efterskole har en ambitiøs boglig profil, og det er vigtigt for os, at vores læringsmiljø er præget af den tillid, respekt og tolerance, der er mellem elever og lærere på efterskolen. Det betyder, at vi stiller krav til eleverne om seriøsitet, aktiv deltagelse og dialog. Vi forventer, at eleverne har ambitioner på egne vegne og lyst til at rykke sig fagligt.

Læs mere om vores boglige profil.

Livet på Askov

På Askov Efterskole har vi en travl hverdag fyldt med spændende undervisning, kreative projekter og fælles arrangementer. Ingen dage er ens, og vores skoleår byder både på faglige ekskursioner, linjefagsturné, politisk festival og meget andet. Årets store højdepunkter er den årlige skitur og musicalugen, hvor hele skolen arbejder sammen for at stable en musical på benene og opfører den for mere end 1500 tilskuere.

Desuden afholder vi løbende sjove temaweekender, mens eleverne bruger hverdagsaftenerne på at hygge med hinanden på fællesområderne, på værelserne – eller i skolens kreative værksted, som altid står åbne til fri afbenyttelse. Skolen summer af liv og god stemning, og sommetider arrangeres der frivillige aktiviteter.

Læs mere om hverdagen på Askov Efterskole.

Har du spørgsmål?

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til os.
Brug kontaktformularen eller giv os et ring.

Eller ring:

Telefontid:
Mandag – torsdag: 09.00 – 15.30
Fredag: 09.00 – 14.00